A pénisz megnagyobbodásának következményei: a modern technikák mellékhatásai

Különböző méretek

A nők gyakran megismétlik: a lényeg nem a méret, hanem a használat képessége. Az erősebbik nem azonban továbbra is arra a kérdésre keresi a választ, hogy miként lehet nagyítani a férfitagot. Ehhez mit kell tenni? Milyen technikák nem csak hatástalanok, hanem veszélyesek is?

"Normál méret"

A szexológusok úgy vélik, hogy a nagy méltóság iránti vágy a távoli múltban gyökerezik. Sok ősi kultúrában a fallikus szimbólum az erőt és a termékenységet jelenti. Kiderült, hogy minél lenyűgözőbb a nemi szerv mérete egy férfiban, annál erősebb, termékenyebb. Ez az igény pusztán társadalmi, nem fiziológiai.

Erekciós állapotban a pénisz hossza eléri a 10-18 cm-t. A tudomány szempontjából az átlagos méret 12-17 cm. A pénisz 12 cm-nél kisebbnek számít, de 18 cm már nagyon nagy.

Néha a paraméterekkel való elégedetlenség eléri a kritikus szintet, "anélkül, hogy anorexiával járna, " diszmorf rendellenességgé "fejlődik. Csak ebben az esetben a rögeszmés vágy nem a fogyásban rejlik, hanem abban, hogyan lehet a férfi nemi szervét nagyítani.

Növelő módszerek

Számos népszerű módszer van arra, hogy a férfiak javítsák méltósági paramétereiket. Sok árnyalatot tartalmaz, amelyekre érdemes figyelni, ha fontos az egészség.

Tabletták, hormonok, gélek, krémek

Hatékonyságuk gyakorlatilag nulla. Egyetlen gél vagy kenőcs sem befolyásolhatja a sejtosztódást, és a tabletták semmilyen módon nem nyújtják meg a péniszt. A krémek használatával átmeneti, enyhe, legfeljebb 1, 5 cm hosszúságot érhet el 5-6 órán keresztül a melegítő és értágító hatás miatt.

Óvatosan kell eljárni az ilyen gyógyszerek kiválasztásakor. Tartalmazhatnak veszélyes vegyi anyagokat, valamint hormonokat és allergéneket. Az olcsó, alacsony minőségű termékek irritációt, nyálkahártya károsodást, sőt égési sérüléseket okozhatnak.

Normál péniszméret 10-18 cm

Van egy mítosz, miszerint a méret növeli a tesztoszteron hormont. Ez nem így van, csak magát a nemi funkciót érinti. Orvosi felügyelet nélkül a tesztoszteron növelésére szolgáló gyógyszerek negatívan befolyásolhatják a hormonális szintet, meddőséghez és szexuális funkciókkal kapcsolatos problémákhoz vezethetnek, egészen azok teljes elvesztéséig.

Sőt, semmi esetre sem használhat "népi gyógymódokat", például balzsam, szóda és egyéb háztartási alkatrészek keverékét. Az egészségkárosodás visszafordíthatatlan lehet.

Légszivattyú

Az egyik legnépszerűbb módszer a férfi nemi szerv megnagyobbítására. Ha melegítő kenőcsökkel együtt alkalmazza, a hosszához 1-3 cm-t, a vastagságához pedig legfeljebb 5 mm-t adnak. Ez szintén javítja az erekciót. De nagyon óvatosan kell használnia a szivattyút, betartva az összes utasítást és óvintézkedést, különben károsíthatja a pénisz és az erek nyálkahártyáját. Ezt megelőzően konzultációra van szükség andrológussal. A pozitív eredmény érdekében rendszeresen kell elvégeznie a gyakorlatokat.

A nagy pénisz minden ember álma

Húzás súlyokkal

A különleges terhelések felfüggesztése jelentős kárt okozhat a férfiak egészségében. Az orvosok szerint valóban megnövelik a péniszet 3 cm-ig, de ez nagyon veszélyes. Van esély a corpora cavernosa bélésének károsítására. Ez Peyronie-kórhoz vezet, amikor heg plakkok képződnek a péniszen. Az erekció során a szerv görbületét és a közösülés során fájdalmas érzéseket okoznak. Nem gyógyítható meg. Érdemes nagyon alaposan átgondolni, mielőtt ehhez a módszerhez folyamodnánk.

Masszázs

Mi lehet veszélyes a masszázsban vagy a „jelqingben", ha az alaptól a fejig halk hatással van a késleltetett magömlés? Kiderült, hogy a következmények nagyon kellemetlenek lehetnek, akár a szerv deformációja, állandó fájdalom vagy priapizmus. Ez utóbbi egy súlyos patológia, amelynek következtében az erekció a magömlés után is megmarad, ez a nemi szerv közvetlen funkcióinak elvesztéséhez vezet.

Az érelmeszesedés, a diabetes mellitus, az erekkel kapcsolatos problémák esetén a masszázst a legjobb elkerülni.

Pénisznagyobbító masszázs

Sebészeti műveletek

Az egyetlen termék, amely garantált és kézzelfogható, de pusztán kozmetikai eredményt ad. A műveletek semmilyen módon nem befolyásolják a szexuális funkciókat.

Melyek a beavatkozások:

  • A fityma frenulum plasztikai műtéte, amely 1, 5-2 cm-rel növeli a hosszát, a legegyszerűbb és legártalmatlanabb műtéti beavatkozás.
  • A ligamentotomia a pénisz és a csont közötti szalag boncolása a suprapubus régióban. Erekció esetén a pénisz hosszabbnak tűnik, mert szalagok nem támogatják. A nagyítás elméletileg 3-5 cm lehet, de egyetlen orvos sem ad pontos előrejelzést.
  • Az implantátumok elhelyezése segít a pénisz vastagabbá tételében 5-10 mm-rel.
  • Pénisz protézis - a megvastagodás és a meghosszabbítás hatását egyaránt megadja.

A műtét egyáltalán nem csodaszer. A tőle származó problémák jóval nagyobbnak bizonyulhatnak, mint az elért eredmény. Impotencia, hegek, érzésvesztés, fertőzések - a lehetséges szövődmények hiányos felsorolása.

Eredmény a pénisznagyobbító műtét után

Az összes péniszműtétet olyan fiziológiai problémák kezelésére tervezték, mint a vizelés, trauma és születési rendellenességek.

Ahelyett, hogy nem a legbiztonságosabb módon próbálná növelni a férfi méltóságát, érdemes csak szexuális technikákat alkalmazni. Nagyon nagy örömet okozhatnak mindkét partner számára.