A pénisz otthoni nagyításának módjainak listája

a lányt meglepi a férfi péniszének megnövekedett mérete

Szinte minden harmadik ember titokban meg akarja növelni a péniszét, bár nem mindenki dönt ilyen radikális lépés mellett. Ma a szakértők számos módszert fejlesztettek ki és kínálnak a férfi nemi szerv szervének megnagyobbítására, de a legmagasabb hatékonysági arány továbbra is a műtét módszerénél marad. A műveletnek számos hátránya van - magas költségek és kockázatok.

Ennek alapján sok férfi szívesebben keresi a pénisz növelésének otthoni módjait különböző forrásokból és az internetről. A pénisz nagyításának vágyának legfontosabb okai a szexuális partnerrel való elégedetlenség, valamint maga a férfi pszichológiai problémái. Mielőtt azonban ilyen módszereket keresne, meg kell ismerkednie a méret általánosan elfogadott normáival, a sztereotípiák és az ésszerűtlen minták hatása nélkül.

Általában meg lehet-e növelni a péniszet?

Az első kérdés, ami sok férfinak felmerül, az, hogy műtét nélkül egyáltalán meg lehet-e növelni a pénisz méretét?

a pénisz méretének mérése

Mielőtt azonban tovább tisztázná ezt a kérdést, érdemes pontosan meghatározni saját méreteit, összehasonlítani őket a fiziológiai normákkal, hogy ezáltal felmérhesse a pénisz növekedésének megvalósíthatóságát.

Referenciaként!Ha egy férfi pénisze 14-18 cm hosszú és 3-4 cm átmérőjű, akkor nem szükséges megnagyobbítani, és a férfi ilyen törekvései pszichológiai problémák következményei.

Jelenleg a modern orvostudomány és az emberiség ismerete számos módszert sugall, hogyan lehet valóban megnövelni a péniszet. Ugyanis:

 • műtét, költséges és nagyon kockázatos lépés;
 • extender, vagyis egy speciális eszköz a pénisz meghosszabbítására;
 • szivattyú vákuum módszerrel a pénisz szöveteinek nyújtására;
 • krémek és spray-k otthoni bővítéshez, átmeneti hatással;
 • maszturbáció és masszázs, amelyek felmelegítik és megnyújtják a pénisz szöveteit.

Az otthoni kísérletek nagyszerű eredményeinek elérése és a pénisz gyors növelése érdekében egyszerre több módszerhez is folyamodhat. A kombinált megközelítés ebben az esetben csak az ember kezébe fog játszani törekvéseiben és vágyaiban.

Hogyan lehet otthon növelni a péniszét műtét nélkül?

Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan szkeptikus a penis növelése otthon, a legtöbb lelkes szkeptikus mégis megpróbálja kipróbálni a technikákat. Végül is csak a személyes tapasztalat válhat pontos megerősítésévé annak, hogy az ilyen erőfeszítések működnek-e vagy még mindig válók. Az eredmények elérésének fő szabálya a szigorúan az ajánlásoknak megfelelő szisztematikus végrehajtás.

Feladatok

jó erekció a pénisz megnagyobbodása után

A szakértők speciális gyakorlatokat fejlesztettek ki, amelyek rendszeres végrehajtása a pénisz szöveteinek felmelegedéséhez és nyújtásához vezet, ami azt jelenti, hogy otthon növelheti a pénisz méretét.

 • Először a pénisz bőrét kell felmelegíteni a nagyobb szövetrugalmasság érdekében. A serpenyőben felmelegített sót szövött zacskóba helyezzük, majd a péniszre kenjük.
 • Ezután el kell érnie az erekció állapotát, ugyanakkor fel kell függesztenie a szexuális izgalmat. Ehhez az embernek speciális kenőanyagra lesz szüksége.
 • Ezután a kéz két ujjával gyűrűt készítenek, amely a pénisz tövében záródik. Szorosan szorítva a gyűrűt, egészen a fejéig hajtják végre, mintha a pénisz hosszát nyújtaná.
 • A gyakorlat végrehajtása közben nem kell megérintenie a fejét. Először körülbelül 40 szakaszot hajtanak végre, fokozatosan növelve őket akár 200-szorosra.

Ezt a pénisznagyobbításra szánt gyakorlatot Jelqingnek vagy kettős látás technikának hívják. Ennek eredményeként a pénisz szövetei felmelegednek, ami azt jelenti, hogy hajlamosak nyújtásra.

Masszázs

masszázs a pénisz méretének növelése érdekében

Van egy másik módszer, amellyel fájdalommentesen és ingyenesen növelheti otthon a pénisz méretét. A méret mellett a férfi potenciája is jelentősen megnő. A masszázsgyakorlatok előtt először kenőanyagok segítségével melegítse fel a bőrt. De a leghatékonyabb egy puha törülköző és gyógytea gőzfürdőhöz. A törülközőt forró húslevesbe nedvesítik, majd néhány percig a péniszre kenik.

A masszázst kétféle módon hajtják végre - masszázs nyugodt állapotban és erekció alatt. Sőt, mindkét technika magában foglalja a szövetek nyújtását. A tenyér segítségével a péniszet kissé aktív állapotba kell hozni, majd ezt összekulcsolva, mintegy lehúzva oldalra, lefelé és felfelé. Ezenkívül a pénisz felváltva forgatható az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes irányba.

Speciális eszközök

Ezenkívül speciális eszközök segítségével növelheti a pénisz növekedését otthon. A modern piac számos terméket kínál ilyen célokra, de a leghatékonyabbak a vákuum- és hidraulikus szivattyúk, valamint a hosszabbítók.

 1. Légszivattyú- készülék a vérkeringés fokozására és a pénisz szöveteinek nyújtására, az erek rugalmasságának és hatékonyságának javítására. Egy ilyen eszköz tartalmaz egy speciális szivattyút, egy lombikot, amely párhuzamosan működik a negatív nyomás elvén. Ezt követően a pénisz kavernás testei megnyúlnak és kitágulnak, a vér rohanása alatt a pénisz nagyobb lesz.
 2. pénisznövelő vákuumszivattyú

  Utasítás:

  • először is levegőt szivattyúznak ki, aminek következtében a negatív nyomás hatására a vér a péniszbe rohan;
  • minden nap 5-20 percig kell használnia a készüléket;
  • edzés közben kissé kellemetlenséget érezhet.

  Ha a vákuumszivattyú használata fájdalmat okoz, az ilyen tevékenységeket abba kell hagyni, vagy csökkenteni kell a hatást. Ha a szivattyúval párhuzamosan speciális krémeket használnak a pénisz megnagyobbítására, akkor az eredmény nem sokáig várat magára.

 3. Vízpumpa- egy vákuumszivattyú másolata, de a nyomás ebben az esetben folyadékot hoz létre. Ezenkívül ennek a szivattyúnak enyhe hatása van, megakadályozva a pénisz sérülését.
 4. hidropumpa a pénisz méretének növelésére

  Utasítás:

  • meleg vizet vonnak be a fürdőszobába, hogy annak szintje derékig ellepje az embert;
  • 5-10 percig meleg vízben kell feküdnie a nemi szervek felmelegedéséhez;
  • ezután a szivattyút víz alá merítik, amely után egy tagot kell beleilleszteni;
  • helyezze a szivattyút egyenletesen a pénisz köré, támassza alá a herezacskót, mielőtt vákuumhatás jön létre;
  • a készülék segítségével vákuum jön létre, amely után a férfinak pihennie kell;
  • hogy a vákuum ne lazuljon el, több ringató mozdulatot hajthat végre.

  Egy ilyen eszköz segítségével növelheti a pénisz hosszát a szövetek és az erek rugalmasságának és feszességének javításával. Ezenkívül az ilyen gyakorlatok segítségével megelőzheti, sőt megszüntetheti a merevedési zavarokat.

 5. Extender- ortopéd eszköz, amelyet otthon használnak a pénisz növelésére. Egy ilyen eszköz egyszerre több pozitív változást garantál:
pénisznagyobbító hosszabbító
 • a pénisz vastagságának és hosszának növelésére való képesség;
 • erekció során a pénisz szilárdságának és erejének erősítése;
 • a közösülés időtartamának növekedése 60% -ig;
 • a pénisz anatómiai alakjának javítása;
 • a kapott eredmények az élet végéig megmaradnak.

Az alkalmazási szabályok megkövetelik, hogy először a hosszabbítót kissé viseljék, amíg a pénisz megszokja az ilyen terheléseket. Átlagosan 4-6 óráig kell viselnie, beállítva a rúd hosszát, hogy a férfi ne érezzen fájdalmat, hanem csak egy kis kellemetlenséget érezzen. Ha súlyos fájdalmat váltottak ki, a készülék viselése egy időre elhalasztódik.

Referenciaként!A hosszabbítót 3-8 hónapig kell viselnie, ezután a pénisz maximális nyújtása és igazodása következik be.

Spray-k és gélek

Bizonyos gyógyszerek segítségével növelheti a pénisz fejét és méretét, ha a megfelelő gyógyszert választja. A gyógyszeripar minden nap egyre több terméket gyárt a pénisz növekedése érdekében. De ugyanakkor emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen alapok általában csak ideiglenes hatást vállalnak, miközben a nemi szervek bőrére rendeltetésszerűen alkalmazzák őket.

A pénisz növekedésének leghatékonyabb eszközei azok, amelyekben a hatóanyag gyömbér, ginzeng, glicin vagy arginin. Általában speciális kenőanyagokról, krémekről és gélekről beszélünk, amelyeket nem sokkal a közösülés előtt alkalmazunk. Ezt követően az összetevők behatolnak a véráramba, fokozva a vérkeringést, valamint felmelegítve a pénisz szöveteit. Az így kapott hatás körülbelül 3 órán át tart.

Mennyire fontos a méret?

A statisztikák szerint a pénisz mérete sokkal fontosabb maguknak a férfiaknak, míg a nők nem a méretet, hanem a használat képességét és képességét értékelik. Az anatómia és a fiziológia szempontjából a tudomány nem egyszer megerősítette, hogy a normális férfi péniszének 12-18 cm hosszúnak kell lennie. szerepe itt.

A nagy pénisz nem mindig büszkeség a férfiak számára. Amint azt a gyakorlat megmutatta, a nagy pénisz nemi élvezetet okozhat egy nőnek a közösülés során, de éppen ellenkezőleg, fájdalmat és kényelmetlenséget. És azok a sztereotípiák, miszerint a nagy férfiasság büszkeség és a férfiasság jele, régóta eloszlottak.

Óvintézkedések

orvos konzultációja a pénisznövekedés ellenjavallatairól

Mielőtt saját maga alkalmazná a pénisznagyobbító technikákat, konzultálnia kell szakemberrel az ilyen kérdésekben. Leggyakrabban a pénisz megnagyobbodásának vágya megalapozatlan, vannak olyan helyzetek, amikor kárt okozhatnak. Tehát például a pénisz növekedésére szolgáló speciális krémek és gélek ellenjavallatok jelenlétére utalhatnak, amelyeket fontos figyelembe venni a vásárlás előtt.

Referenciaként!Semmilyen pénisznagyobbító gyakorlatot vagy eljárást nem szabad fájdalommal kísérni. Ezenkívül a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a hímvessző szódával való növelésének meghirdetett módszere teljes kitaláció.

A testmozgás, a masszázs és a speciális eszközök használata traumát okozhat a péniszben, ha ezeket a technikákat alkalmazzák, eltérve az ajánlásoktól. Minden technikának kicsiben kell indulnia, fokozatosan növelve a használat időtartamát és intenzitását. És természetesen ne felejtse el nedvesíteni a pénisz bőrét, az eljárások előtt melegítse fel a szöveteket.

Néha elég csak az erekció fokozása.

A férfi péniszének megnagyobbításához néha a férfinak csak a maximális erekciót kell elérnie. A negatív tényezők hatása vagy a szexuális rendellenességek miatt a kis pénisz lassú és nem elég erős erekció eredménye lehet. Ezért a szakértők azt tanácsolják a férfiaknak, hogy alkalmazzák a pénisz növelésének és az erekció maszturbációval történő helyreállításának technikáját.

Először hidratáló krémet alkalmaznak a péniszre (használhat krémet a férfi péniszének növekedéséhez), majd simító melegedési mozdulatokat hajthat végre a kezével. Amikor a pénisz erekció hatására megnagyobbodik, fel és le kell mozognia, mintha a pénisz bőrét nyújtaná. Enyhén megszoríthatja a péniszt a hüvely közelében, ami csak növeli a vér áramlását.

megnagyobbodott péniszű férfi

Népi gyógymódok

A hagyományos orvoslás nem jelenti speciális receptek és eszközök jelenlétét, amelyeknek köszönhetően növelheti a pénisz méretét. Arzenáljában azonban vannak olyan eszközök, amelyekkel javíthatja a merevedési funkciókat és a hatékonyságot. Ehhez speciális afrodiziákum gyógynövényeket - ginzeng, gingko biloba, kakukkfű vagy galagonya - használhat.

A nemi aktus minőségének javításához hasznos lesz a vadzab tinktúrája, a fokhagyma tinktúrája, valamint a gyógynövény tüdőfű. Nos, a mézet és a diót a hím nemi szervek területén alkalmazott népi gyógymódok legfontosabb kedvencének tartják.