A pénisz megnagyobbodása

Általánosan elfogadott, hogy kivétel nélkül szinte minden férfi tagot szeretnenagy méretekmint amilyen. Természetesen egy ilyen durva általánosítás nem teljesen igazságos. Különböző források szerint azonbana férfiak körülbelül 45-55% -a nem elégedett a pénisz méretével. . .

És bár továbbra is vitatott a férfi méltóságnak a férfiak és a nők számára preferált méretének kérdése, el kell ismerni, hogy a pénisz méretének növelésének lehetőségeire mindig is nagy figyelmet fordítottak.

Hazugságok és igazságok a pénisz bővítéséről.

A pénisz mérete szinte minden férfi számára fontos téma. Bárki is dolgozik, bármilyen nemzetiségű is, jövedelmétől, jellegétől és életkorától függetlenül szinte mindenkiegy férfi többé-kevésbé gyakran elgondolkodik azon, hogy van-e normális péniszmérete. . .

átlagos méret centiméterben

A való életben a pénisz hosszának átlagos értéke a szexuális izgatás során 13 és 16 cm között változik.

Természetesen a gátlástalan gyártók és hirdetők nem tudták kihasználni ezt a helyzetet: most a férfiaknak számos módszert kínálnak a pénisz méretének növelésére - gyorsan, biztonságosan és garantáltan! Természetesen az esetek döntő többségében ez tiszta megtévesztés.

AdjunkA pénisznövekedés legkézenfekvőbb hamis ígéretei. . .

HAMIS 1. Tabletták és kapszulák az internetről.

Akár olcsó, akár drága, ezek a termékek ígéretet tesznek a pénisz méretének növelésére a különféle gyógynövények, vitaminok, kivonatok, hormonok stb.

Igazság:valójában az ilyen "gyógyszerek" nem képesek igazán megváltoztatni a pénisz méretét. A legjobb esetben az ilyen "tabletták" nem befolyásolnak semmit. Legrosszabb esetben -a szervezet lehetséges károsodása. . .

Állítsa le a tabletták szedését anélkül, hogy orvosával konzultálna; kerülje az olyan gyógyszerek szedését, amelyeket csak az interneten értékesítenek, és amelyeket nem mutatnak be a gyógyszertári hálózatban.

HAMIS 2. Testápolók, krémek és mindenféle kenőcsök a pénisz megnagyobbodásához.

Igazság:ezek a termékek gyakran tartalmaznak irritáló komponenst (például bors alapú). Néha ez a pénisz méretének átmeneti növekedéséhez vezethet a többé-kevésbé kifejezett szöveti ödéma miatt. De a duzzanat elmúlik, és a méret visszaáll eredeti állapotába. Az irritáló anyagok rendszeres alkalmazásával fennáll a krónikus szöveti gyulladás veszélye.

HAMIS 3. "Sokk" keverékek, "a pénisz csodálatos növekedésének technikái" stb.

Állítólag "feltalált" őrült módszerekről beszélünk a pénisz növelésére: például ecetes szódaoldatokkal, bors tinktúrákkal stb.

Igazság:Mindezek a "receptek" kihasználják az emberek (különösen az idősek) hiszékenységét, és célja a reklámra való figyelem felhívása.

Ne feledje, hogy az ilyen ajánlásoknak, bármennyire is csábítónak tűnnek, nincsenek komoly indoklásaik, és ezeket követve árthat magának.

A pénisz megnagyobbodás hatékony módszerei.

A hatékony pénisznagyobbítási módszerek a következők:

  1. "Pénisz természetes megnagyobbodása"vontatással (nyújtással) vagy helyi negatív nyomás (LOD) hatására;
  2. hormonterápia;
  3. sebészeti műtétek.

"Természetes pénisznagyobbítás", LLP.

Az ún. Használhatók a pénisz meghúzására (nyújtására) szolgáló „természetes pénisznövelő" eszközök (hosszabbítók), valamint vákuum eszközök (szivattyúk, helyi negatív nyomású terápiás készülékek).

pénisznövelő vákuumszivattyú

Vákuumos eszközök nyújtják a pénisz szöveteit (corpus cavernosum és corpus spongiosum), és ideiglenesen növelik a pénisz artériás véráramlását.

a pénisz szerkezete

Ezek az eszközök megfelelő használat esetén biztonságosak. Csak az alacsony nyomás szándékos, túlzott expozíciójával árthatnak nekik (a fájdalmas érzések ellenére): ebben az esetben a hajszálerek megrepedhetnek a hematómák kialakulásával, a pénisz duzzadásának ideiglenes kialakulásával.

A vákuumszivattyú szisztematikus és hosszan tartó használata megnövelheti a pénisz hosszát és átmérőjét. De a hatás nem tart sokáig: a vákuumszivattyú használatának leállítása után a pénisz mérete gyorsan visszaáll eredeti állapotába. Ráadásul,a vákuumeszközök rendszeres használata a corpora cavernosa túlfeszüléséhez vezethet, ami az erekció átmeneti gyengülését okozza (a pénisz puhábbá válik az erekció során).

Ebben az esetben az erekció gyengülésének oka a corpora cavernosa térfogatának növekedése az artériás véráramlás megfelelő növekedése nélkül.

hogyan fordul elő erekció

A corpora cavernosa térfogatának jelentős növekedésével a mély artériákon átfolyó vér szokásos mennyisége nem biztos, hogy elegendő ahhoz, hogy a barlangokat teljes mértékben megtöltse vérrel. Ebben az esetben a corpora cavernosa tunica albuginea nem fogja elég erősen összenyomni a vénás plexust, ezért a corpora cavernosa vére az efferens vénába kerül - teljes értékű merev erekció nem fordulhat elő. Amikor a vénás rendszeren keresztüli vér kiáramlása meghaladja az artériákon keresztüli véráramlást, akkor arról beszélnekveno-okkluzív merevedési zavar. . .

Fontos tudnivaló erről, amikor megpróbálja megnövelni a péniszét!

A partnerek jó minőségű intim életéhez és teljes szexuális elégedettségéhez a pénisz merevsége az erekció során nem kevésbé fontos, mint a mérete.

A . . . hasznapéniszhosszabbítók. . . A hosszabbítókat a pénisz meghúzására és hosszának növelésére tervezték (dea pénisz átmérője nem növekszik az extender viselése során). Az extenderek, mint például a vákuumeszközök, az egyik leghatékonyabb módszer a pénisz hosszának növelésére.

pénisznagyobbító hosszabbító

Ha a hosszabbítót sok hónapig viseljük, a pénisz hosszának elért növekedése hosszú ideig megmarad. Deextender használata esetén fennáll a corpora cavernosa túlfeszülésének veszélye, ami az erekciós funkció gyengüléséhez vezethet. . .

A pénisz méretének növelése vákuumszivattyúval vagy hosszabbítóval anélkül, hogy az erekció gyengülne, a corpora cavernosa térfogatának növekedésével egyidejűleg meg kell erõsíteni a pénisz fokozott véráramlását.

Más szavakkal, fontos elérni az értágító hatás megjelenését, és ezáltal fokozni az erekció során az artériás vér áramlását a nemi szervekbe.

Ezekre a célokra az 5. típusú foszfodiészteráz inhibitorok csoportjába tartozó gyógyszerek alkalmazhatók. Ezeknek a gyógyszereknek az ellenőrizetlen használata azonban káros lehet a férfiak számára: ezeknek a gyógyszereknek számos nem kívánt mellékhatása van a szív- és érrendszer részéről. Ezenkívül az 5-ös típusú foszfodiészteráz inhibitorok hosszantartó alkalmazásával farmakológiai függőség alakul ki, ami a gyógyszer adagjának fokozatos növeléséhez és végső soron a tabletta bevétele nélküli közösülés képességének elvesztéséhez vezethet. Ne feledje, hogy az illetékes urológusok nagyon körültekintően és csak súlyos merevedési zavarok esetén írják fel az 5. típusú foszfodiészteráz inhibitorokat.

Az 5. típusú foszfodiészteráz inhibitorok alternatívája az expozíció fizikai módszereinek alkalmazása.

Néhány elektroterápiás tényező használatáról beszélünk, például:alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mező, kis intenzitású lézer, polarizált fény a látható és az infravörös tartományban. . .

Különböző fizikai befolyásolási tényezők együttes alkalmazása jelentősen növelheti a fizioterápia teljes hatását.

pénisznövelő vákuumgép

A magnetoterápia és a fototerápia tanfolyammal (10 vagy több, legalább heti 3-szoros gyakorisággal végrehajtott eljárás) kifejezett értágító hatású, ami növeli a pénisz vérkeringését és javítja az artériás véráramlást az erekció során.Ebben az esetben az értágító hatás hosszú ideig tart:2-3 hónapig. . . Ily módona corpora cavernosa térfogatának fokozatos növekedésével egyidejűleg a helyi negatív nyomás hatására, az artériás vér beáramlása megnő, ami lehetővé teszi a corpora cavernosa túlfeszítésének negatív hatásának kompenzálását.. . .

Hormonterápia.

A pénisz méretének növelése céljából dihidrotesztoszteron alkalmazása írható fel azoknak a férfiaknak, akiknek rendellenességei vannak a pénisz fejlődésében. Ezekben az esetekben a felálló pénisz mérete nem haladja meg a 10 cm-t (az úgynevezett "micropenis"). Ennek az állapotnak az oka a pubertás megsértése, amely a dihidrotesztoteron hiányával jár.

A hormonterápiának vannak mellékhatásai (pl. Kopaszság).

Sebészeti műveletek.

A pénisz megnagyobbodása implantátumok beültetésével lehetséges (ehhez olyan helyekről származó izomrészek használhatók, ahol nem látnak el jelentős funkciót).

A ligamentotomia a pénisz megnagyobbításának művelete a pénisz tartószalagjának elvágásával.

férfi tag anatómiája

Kevés szexuális tapasztalattal rendelkező serdülőknél és fiatal férfiaknál a pénisz tartószalagjai rövidek és merevek, a hímvessző felemelkedve felnéz, vagy teljesen a gyomorhoz nyomja. Idősebb, fejlett szalagokkal rendelkező férfiaknál a hímvessző az erekció során nem emelkedik fel, hanem megközelítőleg a talajjal párhuzamosan helyezkedik el. A szalagok megnyújtásakor a pénisz szöge az erekció során megváltozik, és annak hossza is növekszik.

A pénisz tartószalagjainak műtéti átültetése, majd hosszabbítóval történő nyújtás növelheti a pénisz hosszát.

pénisznagyobbító műtét előtt és után

A ligamentotómiát követően a pénisz hossza megnő, nehezebbé válik, és felfelé néz.A művelet nem vezet a pénisz vastagságának növekedéséhez. . .

A műtét lehetséges szövődményei: merevedési zavar, fájdalmas erekció.