A pénisz bővítése szódabikarbónával

A szódabikarbóna finom kristályos anyag, amelyet az orvosi gyakorlatban semlegesítőként alkalmaznak az égési sérülések és a gyomor magas savtartalma szempontjából. A termék szisztematikus használata jótékony hatással van az emésztőrendszer szerveinek működésére, ezért néhány férfi a hatékonyság növelése és a pénisz méretének növelése érdekében használja.

szerelmes pár

De mielőtt megnövelné a péniszét szódával, meg kell ismernie a fehér por használatának főbb jellemzőit. A szóda kifejezett antioxidáns (antioxidáns) tulajdonságokkal rendelkezik, valamint képes megtisztítani az ereket a koleszterin plakkoktól. A vérkapillárisok permeabilitásának javítása jótékony hatással van a szövetek trofizmusára, azonban ez nem befolyásolja a pénisz megnagyobbodását. Egy olcsó termékre nagy a kereslet a hímvessző méretének növelésére törekvő férfiak körében. Kevesen tudják azonban, hogy a nátrium-hidrogén-karbonát használata a pénisz méretének korrigálására gyakorlatilag nem adja meg a kívánt hatást.

A szódáról

A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy nem mérgező anyag, amely a nátrium és a szénsav savas sóját tartalmazza. A fehér pornak sós íze van, ezért ha nagy mennyiségű terméket szájon át szednek, a gasztrointesztinális nyálkahártya irritációja gyakran jelentkezik. A hagyományos orvoslásban a szódabikarbóna oldatot gyakran antiszeptikus vagy gyomorégés elleni szerként használják. A savsemlegesítő anyagot magas savtartalmú személyek számára ajánlott használni a gyomorfekély megelőzése érdekében.

A nátrium-hidrogén-karbonát lényegében alkáli, így a túlzott mértékű kiszáradáshoz vezethet.

Az alternatív gyógyászatban a szódabikarbónát a bőr felszínén lévő sebek gyógyítására használják. Az erősebb nem egyes képviselői azonban nátrium-hidrogén-karbonáttal korrigálják a nemi szerv méretét és fokozzák a hatékonyságot. Szakértők szerint a finom kristályos por semmilyen módon nem befolyásolja a vér mikrocirkulációját a péniszben. Ezenkívül a szódának a bőrre történő szisztematikus alkalmazása irritációt és bőrbetegségeket válthat ki.

A szóda hasznos tulajdonságai

Igaz, hogy a szódabikarbóna megnöveli a péniszet? Rögtön meg kell jegyezni, hogy a lúgosító anyag nem befolyásolja közvetlenül a szövetek fejlődésének folyamatát. A termék megfelelő használatával a szervezet savtartalma normalizálódik, ami jótékony hatással van a redox folyamatokra. Ez az egyik legfontosabb oka a test egészének megerősítésének és a szöveti trofizmus javításának.

A szódabikarbóna oldatban történő fogyasztása segít normalizálni a gyomor pH-értékét, de ez nem befolyásolja a fallosz méretét. Lehetséges műtét nélkül növelni a nemi szerv hosszát és szélességét, de ehhez speciális orvosi eszközöket (vákuumszivattyú, hosszabbító) kell használni, amelyek hatása a szövetek nyújtására irányul. Ebben az esetben az eljárás hatékonysága körülbelül egy hónapos terápia után nyilvánvalóvá válik.

A nátrium-hidrogén-karbonát kifejezett terápiás tulajdonságai a következők:

A sav-bázis egyensúly helyreállítása

A nátrium-hidrogén-karbonát a limfociták és a vérplazma része, ezért a szóda oldat használata segít összehangolni a sav-bázis egyensúlyt. A megfelelően előállított gyógyszer segít megtisztítani a testet a mérgező anyagoktól és méreganyagoktól, amelyek lassítják a biokémiai reakciókat. Ez pedig a test ellenállásának növekedéséhez és a sejtes mitózis gyorsulásához vezet. Ebben az esetben óvatosan kell használnia a szódaoldatot, mivel a szervezetben lévő termékfelesleg kiszáradást és gyomor-bélrendszeri betegségek kialakulását okozhatja.

A biokémiai reakciók felgyorsulása

A pénisz szódával való megnövelése lehetetlen, bár a termék valóban segít lúgosítani a testet. A mérgező anyagok koncentrációjának csökkenése a vérben és a lágy szövetekben stimulálja az amin-vitaminok szintézisét, amelyek közé tartozik a tiamin (B1-vitamin), kolin (B4-vitamin), piridoxin (B6-vitamin), kobalamin (B12-vitamin). A B-vitaminok az étrend-kiegészítők összetételében szerepelnek a pénisz megnagyobbodásában. De ahhoz, hogy valóban hozzájárulhassunk a szervezetben a szükséges vitaminmennyiséghez, a szódát nagyon nagy adagokban kell fogyasztani, ami súlyos következményekkel jár.

Az erek falainak megtisztítása a koleszterintől

A szóda befolyásolja a szövetek lipidanyagcseréjét, és csökkenti az úgynevezett "rossz" koleszterin koncentrációját is a szervezetben. Az erek falainak ezt követő megtisztítása a lipofil anyagoktól megnöveli azok belső átmérőjét. Ha kis adagokban forró vizet használ szódával, az helyreállítja a normál kapilláris permeabilitást és a vérkeringést a szövetekben.

szódabikarbóna a pénisz megnagyobbodásához

Szakértők szerint a nátrium-hidrogén-karbonát nem igazán befolyásolhatja az erekció működését és a pénisz véráramlását.

A nátrium-hidrogén-karbonát nem megfelelő bevitele az emésztőrendszer nyálkahártyájának irritációjához és puffadáshoz vezet.

A pénisz bővítése szódabikarbónával nemcsak lehetetlen, hanem veszélyes is. a testben lévő lúgfelesleg megzavarja a szövetekben a biokémiai reakciókat. Ezért mielőtt a péniszt sav-semlegesítő anyaggal megnövelné, konzultáljon urológussal.

A szóda hatása a reproduktív rendszerre

A hormonális egyensúlyhiány az egyik fejletlen péniszszövet oka. Ebben az esetben az endokrin rendszer működése szorosan összefügg a gyomor-bél traktus munkájával. Az emésztőrendszer betegségei a pubertás során, különösen a belek képtelensége a tápanyagok felszívására, nagyon gyakran a hormonális szint megsértéséhez vezet. Viszont az androgének (tesztoszteron) elégtelen termelése negatívan befolyásolja az izmok és az erekciós szövetek fejlődésének sebességét a péniszben.

A nátrium-hidrogén-karbonát jótékony hatással van az emésztőrendszer működésére, ami megakadályozza számos endokrin patológia kialakulását.

A szódabikarbóna használatával történő pénisznagyobbítás azonban nem lehetséges, mivel a termék nem képes befolyásolni az androgének termelését a férfi testben, és ennek következtében a nemi szervek fejlődésének sebességét.

A szóda felhasználásának módjai

Szódabikarbónát lehet-e szájon át bevenni? A gasztroenterológusok arra figyelmeztetnek, hogy a szódaoldat szájon át történő bevétele esetén a sav semlegesítő anyagok koncentrációjának kicsinek kell lennie. A nátrium-hidrogén-karbonát túlzott használata irritációt és gyomornyálkahártya-gyulladást okozhat. Nincs értelme a szódát használni a pénisz megnagyobbításához, azonban a gyomorégést és a termikus égési sérülések következményeit kétféleképpen lehet megszüntetni:

Orálisan

A szódaoldat alkalmazásának alapelve az, hogy az emésztési folyamatot ne kombinálják a nátrium-hidrogén-karbonát orális bevitelével. Az étel emésztése során a sav belép a gyomorba, amelyet lúggal semlegesítenek. Az étkezés bomlásának megakadályozása érdekében a gyomorban ételt megelőzően vagy másfél órával használhat szódát. Az oldat helyes elkészítéséhez körülbelül 1/3 teáskanál szükséges. öntsünk 200 ml forró vizet fehér porba. A megoldást éhgyomorra ébredés után 15-20 perccel lehet a legjobban fogyasztani.

Külsőleg

A sebek gyógyulásának felgyorsítása érdekében a bőr felszínén ajánlatos a szódaoldatot külsőleg alkalmazni. A finom kristályos por felhasználásának két fő módja van:

  • lúgos fürdők: adjunk hozzá kis mennyiségű nátrium-hidrogén-karbonátot egy forró vízzel töltött edénybe; az elkészített oldatban gézt nedvesítenek, amelynek segítségével a sebfelületet naponta 2-3 alkalommal mossák;
  • kozmetikai krémek: vazelint, masszázsolajat vagy baba krémet használnak alapul a krém elkészítéséhez, amelyhez ½ tk. szóda; a krém rendszeres használata lágyíthatja a bőrt és megakadályozhatja a gennyes gyulladás kialakulását a szövetkárosodás területén.

A nátrium-hidrogén-karbonát a lágy szövetek biokémiai folyamatainak stimulátoraként működik. Mielőtt azonban a port gyógyászati célokra felhasználná, azt késedelem nélkül vissza kell fizetni. Aki ivott oldatot szódával anélkül, hogy kiszorította volna belőle a szén-dioxidot, tudja, hogy idővel ez puffadáshoz és felfúvódáshoz vezet. Az urológusok arra figyelmeztetnek, hogy a szódabikarbónával történő pénisznagyobbítás veszélyes lehet az egészségre. Ha nátrium-hidrogén-karbonát kenőcsöt visz a péniszre, ez később az epidermisz kiszáradásához és repedések megjelenéséhez vezet a felületén.

Szakértői tanács

Egy sav semlegesítő port, amely nem befolyásolja a pénisz méretét, az orvosok konkrét ajánlásainak megfelelően kell használni, mivel a szóda gyakran gyomorgyulladáshoz vezet. A termék nem megfelelő használata rontja az egészséget és komplikációkhoz vezet. Éppen ezért a fallosz növelésére szolgáló szódabikarbónát nem használják a hagyományos orvoslásban.

Fontos megérteni, hogy a lúgosító gyógyszerek legjobb esetben normalizálják a gyomor-bél traktus savasságát és megakadályozzák a baktériumok fejlődését. A finomkristályos por használata nem befolyásolja a nemi szerv törzsének hosszát és átmérőjét.

A nátrium-hidrogén-karbonát használata előtt ajánlatos elolvasni a következő szakértői ajánlásokat:

  • orális adagoláshoz csak oltott szódát használhat (használat előtt forró vízzel öntik, amelynek hőmérséklete nem lehet alacsonyabb, mint 60 ° C);
  • nem használhat nátrium-hidrogén-karbonátot krónikus emésztőrendszeri betegségek súlyosbodása esetén;
  • szódaoldatot ajánlott forrón fogyasztani 1-1, 5 órával étkezés előtt, naponta kétszer, legfeljebb 4 napig egymás után;
  • a por optimális adagja 1/3 teáskanál. 200-250 ml forró vízhez.

A gyomor alacsony savtartalmában szenvedőknél ellenjavallt a szódával történő pénisznagyobbítás.

Következtetés

A fentiekből az következik, hogy a pénisz szódával történő megnövekedése nemcsak értelme van, hanem károsíthatja az egészséget is.

A lúgosító oldatok hosszan tartó orális beadása a nyálkahártya irritációjával és a test kiszáradásával jár. Szakértők szerint egyszerűen lehetetlen megnövelni a péniszet krémek vagy porok segítségével. A pénisz méretét csak fizioterápiás eljárásokkal, speciális szimulátorokkal és falloplasztikával lehet befolyásolni.