A használat tapasztalata Erogen X

Tapasztalat az Erogen X gélről

Az Erogen X-ről pozitív vélemény vagy vélemény megtalálása az interneten ugyanolyan egyszerű, mint a körte héjazása. Íme a gél fő előnyei a valós vásárlók véleménye és véleménye alapján:

  • Könnyű felvitel és gyors felszívódás a bőrbe.
  • Növeli a libidót, az állóképességet és a szex iránti vágyat.
  • Jó hatással van az energiára, és elősegíti a kölcsönös elégedettség érzését.
  • Kedvező áron elérhető a gyártó hivatalos honlapján.

Tapasztalat a Vitaliy (Helsinki város) Erogen X gél használatáról

Tapasztalat a Vitaly Erogen X gél használatáról

Mindig problémáim voltak a lányokkal, mert amikor az ágyhoz közeledtek, zavarban, elpirulva kezdtem félni, és féltem hallani a választ, vagyis a péniszem sokkal kisebb, mint máskor. Ennek kijavítására megnövelhettem a péniszemet az Erogen X géllel.

A gél olyan komponensek komplexét tartalmaz, amelyek stimulálják a pénisz növekedését és rugalmasságát, és ez természetesen nem fogja kétszer nagyobbá tenni, de néhány centiméteres emelkedésre számíthat, és ebben az esetben még pár centiméter is sokat eldönt.

Pontosabban örülök, hogy pár hónap alatt a péniszem szerény 14 centiméterről meglehetősen tisztességes 18-ra nőtt, ez komolyan segített a nemi életemben, végül saját állandó barátnőmet kaptam. Nem volt nagy kérdés a gél használatának módja, minden meglehetősen egyszerű és érthető volt.

Vittem fel a gélt, és alig várom, hogy legalább egy kis mélységet érezzen. Ha nem fontolgatja a műtéti beavatkozást, akkor az Erogen X a legjobb megoldás, ha nem elégedett a pénisz méretével, és azt szeretné, ha erőteljes lenne, és növelné az erekcióját. Mindenkinek tanácsot adok.Tapasztalat Vladislav (Stockholm város) Erogen X gél használatáról

Tapasztalat Vladislav Erogen X gél használatáról

Igen, ahogy mondod, nem a méret a lényeg, hanem a használat képessége, és nem mindegyik lány, akinek hatalmas kakasú férfira van szüksége. De egy őszinte beszélgetéssel sokan azt állítják, hogy a pénisznek legalább 15-16 cm hosszúnak kell lennie, különben egyszerűen nem láthatják és érzik az embert az ágyban.

Ugyanakkor csak 12 cm voltam, ami félelmet váltott ki. Még az út során, a terápia során sem tudtam még mindig teljesen szakítani ezzel a komplexussal, és teljes szexet érezni.

Amikor kiderült az Erogen X gél létezéséről, hogy műtét nélkül meg lehet nagyítani a péniszedet, nagyon boldog voltam, és úgy döntöttem, hogy többet megtudok. Amint megtaláltam a hivatalos weboldalt, megtudtam, hogy azáltal, hogy egy gél segítségével stimulálja a fehérje növekedését a pénisz testében, nagyszerű eredményeket érhet el, és legfeljebb 7 cm hosszúra növelheti a péniszét. Rendeltem egy gélt, és elkezdtem használni, úgy döntöttem, hogy kettőt veszek egyszerre.

Az eredmény nem azonnal látható, de néhány hétig tartó napi zselés alkalmazás után a péniszem kissé vastagabb és hosszabb lett. Egy hónap elteltével a méretváltozás nemcsak számomra, hanem a feleségem számára is észrevehetővé vált, a péniszem 5 cm-rel nagyobb lett. Jelenleg sokkal magabiztosabbnak érzem magam férfiként, és a feleségem szex után teljesen másképp néz rám, mint korábban!