Használati útmutató Erogen X

Az Erogen X gél használati utasítása

Ez a termék gél formájában kerül forgalomba. A kívánt eredmény eléréséhez mindössze annyit kell tennie, hogy közvetlenül a pénisz bőrére masszírozza a gélt.

Hogyan használhatjuk a gélt a pénisz növekedési sejtjeinek stimulálására és a maximális előny elérésére? Hogyan érhetjük el a legjobb hatást a pénisz 5 cm-es, 2 cm-es átmérőjű eléréséhez és növeléséhez?

A gélt szigorúan a weboldal utasításainak megfelelően kell felvinni, a papír kézikönyv megtalálható a termék csomagolásán is. Az Ön kényelme érdekében a gyártó cége folyamatosan frissíti az utasításokat, új információkat adva hozzá.

Vigye fel a gélt a péniszre vékony rétegben naponta kétszer, kellemes masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be, amíg teljesen felszívódik. Használja a gélt 3 hónapig a pénisz mozgatható szerkezetének növekedéséhez mind hosszában, mind átmérőjében. Használhatja a gélt közvetlenül a közösülés előtt, hogy javítsa erekcióját, és élénkebb érzést kapjon erről a folyamatról.

Utasítás
Használat Összesen
  1. Vigye fel a gélt naponta kétszer vékony rétegben, amíg teljesen felszívódik.
  2. A gélt egy hónapon belül fel kell használni.
  3. A jobb erekció és eredmény elérése érdekében felveheti a gélt közösülés előtt.
A pénisz arányos kiterjedése hosszában és lefedettségében. Az erekció javítása a közösülés során. Hosszú távú eredmények az alkalmazás után.

A pénisz megnagyobbodása a használat első hetében következik be. Általában a pénisz 1-1, 5 cm-rel nő hetente, havonta akár 7 cm-rel is. A gél alkalmazásának megfelelő időtartama 30 nap. Használja fel az alapokat tanfolyamokon évente 2-3 alkalommal.

Mint látható, semmi sem nehéz az Erogen X gél használatához és az eredmények eléréséhez, különösebb erőfeszítés nélkül. Magyarországon sok férfi már döntött a gél megvásárlása és használata mellett, amely minőségi jelként szolgál ehhez a termékhez. Számos véleményt találhat az interneten, és meggyőződhet róla.

Jelzések az Erogen X használatára

Jelzések az Erogen X gél használatáraAz

Erogen X gélt 18 év feletti bárki használhatja. Mikor érdemes elgondolkodni ezen gél használatán?

  • Gyenge és lassú erekció.
  • A pénisz kis mérete.
  • Gyors kapcsolat vagy korai magömlés.
  • A szexuális vágy nehézségei.


Ellenjavallatok az Erogen X alkalmazásához

Pénisznövelő gél Az Erogen X az eredeti technológián alapul, és szintén teljes egészében természetes összetevőkből áll. Használat után nincs másodlagos eredmény, egyetlen kivételtől eltekintve nincs ellenjavallat a gyógyszer használatára. Ne használja semmilyen módon a gélt abban az esetben, ha nagy a hajlam a gyógyszer egyes összetevőire. Ne használja a gélt sérült vagy gyulladt bőrre. Győződjön meg arról, hogy gyermekek nem használják ezt a terméket. Ne tegye ki a gélt jelentős hőmérsékletnek, tárolja száraz, fénybiztos helyen.

Ne felejtsük el, hogy most van egy személyes ajánlat, amikor megvásárol egy gélt a pénisznagyobbításhoz Erogen X - egyedülállóan alacsony ár és 50% kedvezmény a gyártó hivatalos honlapján történő megrendeléskor.