Vélemények erről: Erogen X

 • Petra
  Ajándékot készítettem férjemnek, az Erogen X Penis Enlargement Gelnek. Normál méretű, de én inkább szexet szeretnék, mint egy srác. Most egy igazi ragadozó ébredt benne! Minden érintés izgatta. A találkozásunk előtti teljes időszakban semmilyen módon nem használta a gélt, de a pénisze valamivel hosszabb volt, szintén vastagabb.
  Erogen X
 • Ádám
  Régóta szerettem volna ilyen terméket vásárolni. Megtaláltam az Erogen X gélt, szállítással is megvettem. A gél segített nekem, naponta 2-szer végeztem péniszmasszázst az ő támogatásával. A gél jól alkalmazható, egyszerűen kellemes érzéseket érzek. A hónap összesítése + 4 cm.
  Erogen X
 • Levente
  Az Erogen X-et a hivatalos weboldalon vettem meg, mivel megértem, hogy az internet egy elemi üzletében a forgalmazóknak is gyakran vannak hamisítványaik. Fontos volt megértenem, hogy valóban eredeti gyógymódot használtam. A gél segített abban, hogy vastagabbá tegyem a péniszemet, és 4 centiméterrel kinyújtottam. Az eredmény mentésre kerül.
  Erogen X
 • Gergõ
  Az Erogen X a legjobb gél, amit valaha használtam. Régóta arra törekszem, hogy megnöveljem a péniszemet, csak tíz cm-es, de meglehetősen nagy átmérőjű. A nők semmilyen módon nem panaszkodtak, de én mindig többet akartam. A gél segített nekem, most azonnal nyilvánvaló, hogy nagy a péniszem, ez sem okoz többé problémát.
  Erogen X
 • Ádám
  Az Erogen X gél segített megoldást találni egy nagyon kényes kérdésre. Fiatal barátnőm elmondta, hogy minden megelégszik a hangerőmmel, azonban az erősebb nem képviselőjeként több mint tizennégy cm-t szerettem volna elérni. Erogen X másfél hónap alatt megoldotta ezt a problémát egy pénisz segítségével 4 centiméter.
  Erogen X
Felhasználói értékelés Erogen X
5
24